Spodně kvašený světlý ležák, slad Carared, chmel Hallertau Mittelfrüh
Speciální ležák načervenalé barvy, jsou použity tři druhy speciálních sladů, na chmelení je použita stará aromatická odrůda Hallertau Mittelfrüh.
Spodně kvašený světlý ležák, český chmel Kazbek
Lehké světlé pivo dochmelené za studena (Dry hopping) českou odrůdou chmele Kazbek, ze kterého se citrusovo-kořenité aroma krásně uvolní do piva.
Spodně kvašený světlý ležák, chmely Cascade a Amarillo z jihu státu Washington
Spodně kvašený speciál, dochmelený za studena (Dry hopping) pečlivě vybranou směsí amerických chmelů. Výsledkem je pivo, které spojuje dva pivní styly Český ležák a APA.
Spodně kvašený světlý ležák s květy černého bezu
Spodně kvašený tmavý ležák s vietnamskými chilli papričkami
Spodně kvašený světlý ležák s africkou Robustou a brazilskou Arabikou
Spodně kvašený polotmavý medový speciál
Spodně kvašený speciál, tři druhy sladu, dva druhy českého chmelu a med od místních včelařů.
Spodně kvašený světlý ležák s jarními smrkovými oddenky z Beskyd
Spodně kvašený světlý ležák s lístky mladých kopřiv
Spodně kvašený světlý ležák
Světlý ležák, spodně kvašený, vařený na dva rmuty, chmelený třemi druhy českých chmelů.
Světlý medový speciál
Spodně kvašený speciál, tři druhy sladu, dva druhy českého chmelu a med od místních včelařů.
Spodně kvašený světlý ležák
Vídeňský ležák, spodně kvašený, jantarové až měděné barvy, výrazné sladové chuti s oříškovými podtóny a příjemným kořeněným dozníváním.
Spodně kvašený světlý ležák, americký chmel CITRA
Lehké světlé pivo dochmelené za studena (Dry hopping) americkou odrůdou chmele Citra, ze kterého se citrusové aroma krásně uvolní do piva.
Spodně kvašený polotmavý ležák
Polotmavý speciál, spodně kvašený, vařený na jeden rmut, tři druhy sladu, chmelený dvěma druhy českých chmelů.
Spodně kvašený světlý ležák s lístky mladých kopřiv
Spodně kvašený tmavý ležák flekovského typu
Černý speciál, jehož předlohou a inspirací je známá černá Flekovská 13°.
Světlý medový speciál
Spodně kvašený speciál, tři druhy sladu, dva druhy českého chmelu a med od místních včelařů.